Terug naar het overzicht

Geslaagde verkoop De Scheg-Oost in Amstelveen

Geplaatst op:
Wednesday, January 6, 2021
In De Scheg-Oost in Amstelveen heeft Vastgoedplan Nederland voor meer dan 600 beleggers rendement behaald. Deze wordt helemaal uitgekeerd als de overeenkomst met de gemeente Amstelveen is getekend. De bouw start het tweede kwartaal van 2022. In dit gebied komen 172 groene en duurzame koopwoningen in het dure en middeldure segment. Nu de ontwikkelingen in De Scheg-Oost en De Scheg-West worden gerealiseerd focussen wij onze nu op een ontwikkeling in De Scheg-Midden om ook daar een hoogwaardige woonwijk te realiseren.

Uitdaging van grote hoeveelheid grondeigenaren
Vastgoedplan Nederland heeft het voor elkaar gekregen om de ontwikkeling van De Scheg-Oost op gang te krijgen van percelen verdeeld over meerdere grondeigenaren. Investeerders werden met onze aanpak gezamenlijk eigenaar van het project met een onverdeeld aandeel. Op deze manierwaren wij in staat om als vertegenwoordiger van de beleggers op te treden richting de gemeente Amstelveel.

Belegger is winnaar
Wij zijn verheugd dat het met de geslaagde verkoop voor het eerst gelukt is om de ‘gewone belegger’ mee te laten profiteren van een ontwikkelplan voor meerdere particuliere beleggers. Doordat de ontwikkeling niet door de klassieke partijen opgepakt is, met rentedragende financiering van banken, konden we rustig ontwikkelen, zonder gestoord te worden door externe factoren. Onze beleggers zitten erin voor de langeretermijn. En dat geeft rust. Daarvan hebben wij optimaal kunnen profiteren. Het resultaat; rendement voor onze beleggers en bovendien een mooie nieuwe uitbreidingslocatie voor de gemeente Amstelveen.

De Scheg-Midden laatste deelgebied
Nu er concrete plannen liggen voor De Scheg-Oost en -West willen wij doorpakken voor De-Scheg Midden. Dit middengebied is het laatste deelgebied van deze ontwikkeling in Amstelveen. Voor deze ontwikkeling pakt Vastgoedplan Nederland de regie. Wij hebben de ambitie uitgesproken om voor het eind van het jaar een bestemmingsplan klaar te hebben dat door de gemeenteraad beoordeeld kan worden. Een update van De Scheg-Midden kunt u hier vinden.

 

 

Meer informatie?

Bel 023 - 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Bericht sturen