Terug naar het overzicht

Naamswijziging; van Grondplan naar Vastgoedplan Nederland

Geplaatst op:
Thursday, January 28, 2021
In januari 2021 hebben wij onze naam definitief veranderd in Vastgoedplan Nederland. Onze vorige naam - Grondplan Nederland - dekte de lading niet meer als het gaat om wie wij zijn en wat wij doen. Als organisatie kijken wij veel verder dan alleen de grond. Wij pakken de regie over de hele ontwikkeling. Vastgoedplan Nederland neemt projecten verder mee in het project dan alleen de grondontwikkeling en de bestemming.

Een ervaren ontwikkelteam

In de laatste tien jaar hebben wij een ervaren ontwikkelteam bij elkaar gebracht met verschillende achtergronden in zowel de private als de publieke sector. Wij hebben een planoloog, een ontwikkelaar en een stedenbouwkundige in dienst om de projecten vorm te geven en uit te tekenen. Zij hebben een groot netwerk dat van pas komt in de communicatie richting gemeenten en haar bestuurders.

Onze focus ligt op het realiseren van vastgoed en niet alleen op de grond.  De hele organisatie heeft een nieuwe verbeterde look én aanpak.  Vandaar de nieuwe naam Vastgoedplan Nederland.

Wat is er veranderd voor onze relaties?

Ons bedrijf groeit en daar zijn we trots op. Het aantal projecten neemt toe. Met de naamverandering kwam ook een verhuizing. Begin dit jaar hebben we Alkmaar verruild voor ons gloednieuwe kantoor in Haarlem. De verandering is voor de rest alleen zichtbaar op de achtergrond, met een slagvaardig ontwikkelteam dat zich inzet om onze projecten economisch haalbaar en rendabel te maken. Ons serviceteam behoudt dezelfde aanpak; wij staan altijd klaar voor onze klanten.

Meer informatie?

Bel 023 - 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Bericht sturen