Terug naar het overzicht

Vastgoedplan Nederland zet kracht achter een integrale aanpak de Scheg-Midden

Geplaatst op:
Thursday, June 10, 2021
Vastgoedplan Nederland heeft alle de tien grondeigenaren van het consortium in de Scheg-Midden voor een deadline gesteld. Voor het einde van de week willen wij uitsluitsel hebben over welke positie de grondeigenaren innemen voor de verdere ontwikkeling. Wij gaan voor een integrale aanpak voor alle percelen, dat wij zelf gaan uittekenen.

Alle percelen in één plan

De grondeigenaren kunnen nu de grond verkopen, of de rit uitzitten binnen het consortium; ons tijdelijk samenwerkingsverband. Bij de laatste optie maken zij gebruik van de complexwaarde-methodiek bij de verkoop van de woningen die gebouwd worden in de Scheg-Midden. Wij willen tempo maken voor een optimaal resultaat voor iedereen. Bij voorkeur nemen wij alle percelen van de eigenaren mee in onze plannen. Op die manier hoeven er geenafzonderlijke programma’s ontwikkeld te worden, dat is het meest efficiënt voor alle partijen.

Vaart achter de ontwikkeling

Ons doel is om zo spoedig mogelijk de stedenbouwkundige plannen te presenteren aan onze beleggers en alle stakeholders. Die plannen zijn bijna gereed, maar om deze blauwdrukken tot in detail uit te werken moeten wij eerst weten wat de grondeigenaren besluiten te doen met hun grond. Op deze manier zetten we vaart achter de ontwikkeling van de Scheg-Midden.

Tot op heden hebben wij geen kosten in kaart gebracht voor de voorbereidingen voor de Scheg-Midden naar deze grondeigenaren. Wij verwachten dat zij positief zijn over onze integrale aanpak. Op die manier liften zij mee met onze inspanningen voor de snelle realisatie van de woningen.

Meer informatie?

Bel 023 - 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Bericht sturen