1

Vul uw gegevens in

Zo weten we wie u bent en waar uw grond ligt.
2

Stel uw vragen

Deze beantwoorden we graag.
3

Aanmelding versturen

Klik hiervoor op de knop onderaan het formulier.

'Ik doe nu niet mee'

De keuze om u wel of niet aan te sluiten bij de samenwerking Projectontwikkeling Westelijke Kanaalzone is natuurlijk aan u. Ook als u besluit niet mee te doen, horen we dat graag. Wij nemen uw grond dan niet mee in de stedenbouwkundige plannen en in de verkennende gesprekken met de gemeente.

Bevestig uw keuze door onderstaand antwoordformulier in te vullen.

Antwoordformulier

Door het invullen van dit formulier geeft u Grondplan Nederland alleen toestemming om namens u verkennende gesprekken te voeren met de gemeente over uw grond. Dit is nodig om de samenwerking voort te zetten. Na het invullen van dit formulier nemen we contact met u op om onze plannen en aanpak toe te lichten.
Velden met een * hebben we verplicht gemaakt. Deze gegevens hebben we namelijk nodig om uw antwoord te koppelen aan uw perceel in onze administratie. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer weten? Lees ons privacy statement.

Niet meedoen, wel op de hoogte blijven...

Als u hiervoor kiest, zorgen wij dat u met enige regelmaat, in ieder geval eens per kwartaal, een nieuwsbrief ontvangt met de vorderingen van de projectontwikkeling.

Perceelgegevens

Verificatie van uw afmelding

Om zeker te weten of de bij ons bekende gegevens van uw perceel kloppen, moeten we deze verifiëren. Daarom vragen we om de volgende gegevens:

Vragen en opmerkingen

Bedankt voor het invullen. We komen zo snel mogelijk bij u terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.