De filosofie van Vastgoedplan Nederland

Wij kopen grond waar wij kansen zien om woonwijken en bedrijventerreinen te ontwikkelen; het plangebied. Wij zijn End-to-End betrokken bij de ontwikkeling; van kavel tot aan de bouw. Wij verkopen die grond aan u als investeerder. Die omzet gebruiken wij om zelf de planontwikkeling te financieren. Het risico daarvoor nemen wij voor onze rekening. Hierdoor blijft de balans tussen ons als ontwikkelaar en u als investeerder in tact.

Wij laten stedenbouwkundige plannen maken voor de grond die wij aankopen. We hebben een groot netwerk van specialisten opgebouwd in de afgelopen tien jaar. Diverse makelaars, architecten, stedenbouwkundige zijn betrokken bij het ontwikkelbaar maken van de grond. Wanneer wij onze plannen afstemmen met gemeenten maken wij ook stappen naar de realisatie van een project. Elke stap die we maken creëert waarde voor de gekochte grond.

Een bewezen aanpak

toegepast in Amstelveen

Vastgoedplan Nederland heeft in de Scheg in Amstelveen een vergelijkbare aanpak toegepast specifiek voor de ontwikkeling van gebied met veel verschillende grondeigenaren. Hier komt een woonwijk tot stand. Toen wij de grond aankochten was dit nog agrarische grond. Meer dan 642 investeerders hebben vorig jaar rendement behaald met dit project.

Investeer in projectontwikkeling van Vastgoedplan Nederland®

Nieuwe uitdaging nodig? 
Kom werken bij Vastgoedplan!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe energie. Jij toch ook? Bij Vastgoedplan Nederland krijg je veel mogelijkheden om door te groeien in een jong en dynamisch bedrijf in hartje Haarlem.