Projectoverzicht

Garunsdiep/Groningen

Garunsdiep, Vastgoedplan's project in Groningen.

De hoofdstad van de gelijknamige provincie telt 230.000 inwoners en is de zevende grootste stad van Nederland, en met afstand de grootste uit de noordelijke provincies. Groningen heeft zo’n 120.000 woningen en dat zijn er voorlopig nog lang niet genoeg…

De gemiddelde woningwaarde in de nabije buurt Reitdiep is gestegen van €277.000 in 2013 tot €289.000 in 2018 en inmiddels bijna vier ton. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reitdiep is 11 dagen. Dit is erg snel vergeleken met het gemiddelde van Nederland. 

Ligging

Dit ontwikkeltraject beslaat 2,9 hectare en ligt juist ten noorden van Groningen, Tussen de wijk Bunderriet ten zuiden, en Dorkwerd ten noorden. Het wordt ten oosten begrensd door het Reitdiep. De kadastrale aanduiding van het gebied is HKK/01/A/41, en als werktitel is de meer hanteerbare naam ‘Garunsdiep’ gekozen.

bebouwingsstudie

Voor dit gebied heeft Vastgoedplan in samenwerking met Groosco architecten en Arcadis BV een bebouwingsstudie opgesteld, en ingediend bij gemeente Groningen. In de studie worden twee verschillende verkavelingen gepresenteerd en in detail onderbouwd. Ook zijn er hoofdstukken opgenomen over het planologische perspektief, onze duurzaamheidsambitie, referentie- woonmilieus en diverse plattegronden en sfeerimpressies. Het project is inmiddels nagenoeg uitverkocht. Veel van onze investeerders in de Scheg/Amstelveen herinvesteerden hun onlangs uitgekeerde rendement in Project Garunsdiep. Voor deze trouwe klanten reserveert Vastgoedplan traditioneel instaprendement.


Meer informatie?

Bel 023 - 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.